novinky tipy 

Čo pozerať v januári 2017

Dlhodobo január patrí medzi najmenej zaujímavejšie obdobie v televízii, keďže útlm reklamných zadaní sa spája s menším počtom noviniek. To však neplatí pre streamingové služby, ktoré aj v prvom mesiaci roka dokážu priniesť viacero noviniek. Tu je výber niektorých z nich.

Taboo (HBO GO)

BBC prichádza hneď na začiatku roka s viacerými zaujímavými novinkami. Jednou z nich je mysteriózna miniséria Taboo, kde sa v hlavnej postave ale aj ako producent predstaví Tom Hardy. Temný príbeh zo začiatku 19. storočia bude dostupný v Čechách a na Slovensku paralelne s Veľkou Britániou.

Séria nešťastných príbehov (Netflix)

Od tejto šou si Netflix veľa sľubuje. Knižná predloha tejto hororovej komédie pre deti a ich rodičov sa dočkala nie veľmi presvedčivého filmového spracovania v hlavnej úlohe s Jimom Carreym (je dostupná na Amazon Prime Video). Seriálové spracovanie s Neilom Patrickom Harrisom by malo byť lepšie. Tak verme, že sa budeme báť a baviť lepšie.

Travelers (Netflix)

Túto novinku uviedol Netflix len 30. decembra, takže sa k vám s najväčšou pravdepodobnosťou nestihla dostať. Kanadský sci-fi seriál od producenta zodpovedného za seriály Star Gate (SG1 a Atlantis) opisuje príbehy skupiny ľudí z ďalekej budúcnosti, ktorí prichádzajú do našej doby zachraňovať to dobré medzi nami. Na IMDB má veľmi pozitívne hodnotenie – 8,0/10.

Sherlock (Netflix)

BBC nový rok začína so štvrtou sériou populárneho Sherlocka a už od 2. januára s ním prídu Česká televízia a slovenská Jednotka. BBC sľubuje len tri diely, ktoré bude uvádzať v týždenných intervaloch. Kto by si chcel pripomenúť, čo najnovším príbehom predchádzalo, môže siahnuť po Netflixe, kde sú dostupné doterajšie tri série.

Spievankovo 1 (YouTube)

Do pozornosti dávame aj jednu pôvodnú slovenskú vec, aj keď trochu staršiu. Prvé Spievankovo bolo na YouTube viac krát nelegálne, ale tentokrát ho štandardne uviedli na svojom profile oficiálni tvorcovia. Vaše deti budú mať radosť.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment