novinky 

Apokalypsa sa blíži – Amazon prinesie Dobré znamenia

Koniec sveta sa blíži! Ako uvádza jediná, zaručene presná predpoveď na svete, nastane v roku 2018. V sobotu. Pred večerou.

Presne tak opísali posledné udalosti sveta, ako ho poznáme Neila Gaimana a Terry Pratchett vo svojej legendárnej knihe Dobré znamenia. Fanúšikovia sa teraz môžu tešiť na televízne spracovanie, na ktorom sa budú podieľať BBC a Amazon, a ten bude mať práva na jeho distribúciu po celom svete prostredníctvom služby Prime Video. V oficiálnom oznámení sa uvádza, že na výrobe šesťdielnej minisérie sa bude priamo podieľať ako scenárista a producent Neil Gaiman. A tak ako opísaný koniec sveta, aj spracovanie pre televízne obrazovky príde v roku 2018.

Sú ľudia, ktorí sa možno tešia na zobrazenie legendárnych štyroch jazdcov apokalypsy. Autor tohto textu sa však viac teší na najkrajšie ale zároveň najvystrašenejšie kvetiny v Londýne.

„Pred takmer tridsiatimi rokmi Terry Pratchett a ja sme napísali najvtipnejší román, aký sa dalo, o konci sveta, obývaný anjelmi a démonmi, nehovoriac o jedenásť rokov starom Antikristovi, hľadačoch bosoriek a štyroch jazdcoch Apokalypsy. Pre mnohých je to ich najobľúbenejšia kniha. O tri desaťročia neskôr sa dostane na obrazovku. Nedokážem si predstaviť nikoho s kým by som to robil ako BBC Studios a prial by som si, aby sir Terry bol nažive, aby to videl,“ vyhlásil Neil Gaiman, ktorý sa tento rok dočká aj spracovania ďalšej svojej legendárnej knihy – Americkí bohovia.

Komentujte cez Facebook

Related posts

Leave a Comment